Skip to main content
Política

Terror a tres bandes

Per Diumenge, 4 abril, 2004novembre 3rd, 2010Sense comentaris

A la violència del terrorisme “nacionalista” d‘eTA s‘ha afegit recentment el terrorisme “islamista” d‘al-Qaeda. Però no els tenim tots: per completar la llista ens faltava el terrorisme “anarquista”. Està per confirmar, però tot fa pensar que també el tenim. Sens dubte, serien fenòmens molt difícils d‘entendre sense la presència contundent en Espanya dels seus adversaris: l‘espanyolisme, el catolicisme i l‘autoritarisme. Ni els més pessimistes podien imaginar on estaríem després de vuit anys de política d‘ultradreta. Les conseqüències de l‘aznarisme no s‘han completat amb la seua caiguda.

Actualització
Acabe de llegir que un grup d‘anarquistes ha amenaçat al borbó. Després del que va passar ahir, la situació actual em fa pensar que possiblement existeix una connexió prou intensa entre grups anarquistes espanyols i italians.