Skip to main content
Articles al Levante-EMV

Terrorista Bush

Per Divendres, 16 maig, 2003Sense comentaris

Senyor terrorista Bush: molta gent dubtem ja molt seriosament de l’autoria dels atemptats de l’onze de setembre (“La gran impostura”, Thierry Meyssan,La Esfera de los Libros, Madrid, 2002), on vostés acusaren al seu amic i excol.laborador Bin Laden d’enfonsar les Torres Bessones, quan possiblement fou el propi Pentagon l’encarregat de dinamitar-les. Claríssim està que la gent som molt dèbils, no tenim ni els seus diners ni el seu poder ni, en definitiva, el seu terror, la qual cosa no significa de cap manera que siguem idiotes. Sabem que la seua incursió en els negocis petroliers s’inicià en els anys setanta gràcies a la seua relació amb la família d’Osama Bin Laden, sabem que la seua primera companyia, Arbusto Energy Oil Co., fou creada entre son pare, George Bush, i el pare de Osama, Salem Bin Laden; sabem també que la Bin Laden Group, que actualment s’integra dins de The Carlyle Group (propietat de poderosos polítics republicans de Washington DC, és a dir, del seu partit), fou la contratista civil encarregada de la reconstrucció de Kuwait després de la guerra del 91. The Carlyle Group, per cert, es propietària també de la United Defensa, una empresa de Virgínia, a prop de Washington, encarregada de la fabricació dels míssils Tomahawk amb què vosté mata i ha estat matant mil.lers d’iraquians, és a dir, armes de destrucció massiva. Veiem, terrorista Bush, amb absoluta claredat, doncs, que el negoci que vosté i els seus col.legues s’han muntat amb aquesta segona guerra d’orient és monumental. La mentida que vosté ens vol vendre és tan gran i tan obscena que sospite la gran quantitat de dòlars que vosté podria haver-li amollat a Sadam Hussein per tal de comprar-li el país i els seus pous de petroli, la qual cosa explicaria l’espectacle bèl.lic tan televisiu que hem contemplat. Si ha estat un venut, un dictador venut tota la vida, no sé per quina raó no hauria de vendre’s ara. Al capdavall, Sadam també era un «amic» de son pare, no?, fins que vostés van decidir que ja no ho era. Senyor terrorista Bush, som dèbils, sí, però no idiotes.