Skip to main content
Fam de fum

S’accepten apostes

Per Dijous, 1 octubre, 2009Sense comentaris

«Reunió secreta» de Rajoy i Camps durant cinc hores aquesta vesprada a Cuenca, titulen aquesta nit molts periòdics. Tots expliquen que la trobada imprevista és conseqüència de l’informe de la policia que evidencia el finançament il·legal del PP, involucra la cúpula del partit, prova la doble facturació amb la trama corrupta, destapa a Costa com a catalitzador dels pagaments fraudulents i afecta dos de les principals empreses de Castelló, com són Facsa i Lubasa. No sé si aquesta nit alguns periodistes aconseguiran dormir, perquè sembla que a la cassola s’hi cou alguna cosa —qui sap si una mica més de comèdia. En qualsevol cas, pense que si la reunió fóra de veritat secreta els periódics no se n’haurien assabentat. A vegades, paradoxes d’aquesta mena auguren rebomboris.