Skip to main content
Personal

Fastforward

Per Dimarts, 20 maig, 2008Sense comentaris

Iogurt i café, i de casa a la impremta, i maqueta, i dissenya, i maqueta, i atén els clients, i després a correus, i envia «Els estius», tramesa efectuada!, bocateria ràpida, entrepà veloç, copa de vi i café tocat, i torna a la impremta, i maqueta, i maqueta, i maqueta, i maqueta, i maqueta, i revisa les faixes, i més tard l’altra impremta, tinta làser, llar digital, i torna a casa, Telegraph Road, situació desesperada, theres six lanes of traffic three lanes moving slow, i troba aparcament, i més ordinador, i correu electrònic, i encàrrecs finals, i revisa les faixes, sopa, conversa, i Elena, oh Elena, quin dia, Elena, quin dia, i quina son, necessitem els llits, Elena, necessitem dormir, dormir i dormir, i Auden que espera a la tauleta de nit, insolent! It was late, late in the evening, / The lovers they were gone; / The clocks had ceased their chiming, / And the deep river ran on. La voluntat de viure, la voluntat d’escriure, la voluntat d’estimar. La felicitat.