Skip to main content
Fam de fum

El verí de la taràntula

Per Diumenge, 11 maig, 2008febrer 11th, 2009Sense comentaris

«Un año después de que el Juzgado de Instrucción Número 1 de Nules ordenara que 32 bancos de la provincia faciliten toda la información de que dispongan sobre las cuentas del presidente de la Diputación de Castelló, Carlos Fabra, y su familia, aún hay entidades bancarias que no han cumplido con este mandato clave para la investigación del caso, según ha podido saber Levante de Castelló por fuentes judiciales» (Levante de Castelló)

Això és de por. Quina mena de teranyina ens ha filat la taràntula que ni tan sols les entitats bancàries fan cas de la Justícia? Quin verí s’ha vessat en aquesta terra? Com poden els polítics, d’un color o d’un altre, reclamar-nos als castellonencs alguna classe de legitimació democràtica quan la mentida, la desvergonya, el saqueig i el frau són el pa nostre de cada dia?