Skip to main content
Fam de fum

Una difusió extraordinària

Per Dimarts, 22 abril, 2008Sense comentaris

Només 5 minuts després de l’emissió de la notícia sobre el nou poemari al Telediario de TVE, Salms era visitat, sincrònicament, per més de 100 persones, les descàrregues començaren a multiplicar-se (ja se n’han fet més de 1000, després d’un mes) i rebia correus procedents d’Argentina, Colòmbia i Puerto Rico interessant-se pel nou llibre digitalitzat, gràcies això al canal internacional 24 horas de la TVE. Estic molt content. Una alegria que serà completa quan, des de Madrid, m’envien per fi el maleït ISBN (porte ja més de 6 setmanes d’espera) que em permetrà posar en màquines el llibre analògic, ço és, en paper, i poder-lo enviar (gratuïtament, és clar) a tots els qui me l’han demanat. Cap dels meus llibres anteriors han tingut una difusió com aquesta.