Skip to main content
LiteraturaPolítica

Les croquetes són molt cares

Per Dimarts, 9 octubre, 2007Sense comentaris

«l‘equip que ha conformat l‘exposició es queixa que ‘Cultura catalana, singular i universal‘, que és l‘exposició central de la fira, hagi quedat a l‘ombra. L’ Institut Ramon Llull no ha fet cap presentació a la premsa de la mostra i amb prou feines es va anomenar durant la presentació del programa literari a Barcelona. Però sobretot, Xavier Pla, el coordinador general, lamenta que al final no s‘hagi fet un catàleg: ‘Ens ha costat molt i s‘han invertit molts diners en aquesta exposició, que només es podrà veure cinc dies. Sense el catàleg no en quedarà res. Primer sí que estava planificat el catàleg, però després ens van dir que no hi havia pressupost.’ Narcís Comadira també se‘n lamenta: ‘Sense el catàleg tota aquesta feina es perdrà. Diuen que no hi ha pressupost per fer el llibre. Deu ser que les croquetes són molt cares.» [Vilaweb]

Trist i lleig.