Skip to main content
BlogsLiteratura

Blocs i lletres

Per Dijous, 3 maig, 2007maig 7th, 2007Sense comentaris

Blocs de Lletres és una nova pàgina integrada en Salms que permet una lectura organitzada i actualitzada de les entrades (títols + primers paràgrafs) d‘un bon grapat de blocs relacionats amb el món de la literatura, així com dels principals titulars de les seccions de cultura de diversos mitjans de comunicació. Blocs de Lletres llegeix directament les fonts RSS de cada bloc, raó per la qual podria, en alguns casos, tardar a carregar-se. Tot i ser una versió encara proves, pense que en són molts els avantatges en quant a un accès molt complet, ràpid i divers, a una gran quantitat de ressenyes, opinions, comentaris, etc, de blocs amb unes inquietuds comunes. Per qualsevol suggeriment, escriu-me.

Bon profit!