Skip to main content
Recomanat

Chopin i Sand [López Crespí]

Per Dimecres, 28 juny, 2006juliol 8th, 2006Sense comentaris

George Sand i Frédéric Chopin són dos dels viatgers romàntics més famosos que visitaren l‘illa en el primer terç del segle XIX. Chopin amb la música i George Sand amb la novella i els llibres de viatges (vegeu el llibre Un hivern a Mallorca de George Sand) ens deixen documents importantíssims de com eren la nostra illa i els mallorquins i mallorquines d‘aquella època. Els articles que s‘arrepleguen en el volum Dos viatgers romàntics: George Sand i Fréderic Chopin publicats recentment per Edicions Can Sifre volen deixar constància de la contradictòria personalitat de l‘escriptora francesa, de les dificultats de les seves relacions amb la societat mallorquina de començaments del segle XIX, alhora que proven de situar el món intel·lectual que conformà l‘esperit del músic polonès i de l‘escriptora republicana que tants problemes tengué durant la seca estada a Mallorca.

Llegir +