Skip to main content
Literatura

Poetry on Buses

Per Divendres, 5 novembre, 2004febrer 4th, 2006Sense comentaris

buspoesia

«Selected poems will be displayed on interior bus placards, published in a book and featured at a poetry reading during National Poetry Month in April. Selected artists will also receive an honorarium of $125.00 for use of the poems on the bus.

Tots els dies, milers de persones usen l‘autobús per desplaçar-se, visitar família, anar a l‘escola, comprar, anar al metge…, etc, i retornar a casa. En 1992 Seattle iniciava el projecte «Poetry on Buses». Cada any, més de 1000 persones presenten versos. Escriptors professionals trien 60 poemes d‘entre tots els presentats, que són els que s‘exhibiran després en les pancartes dels autobusos. d‘aquesta forma, la poesia escapa de la presó que, de vegades, és el llibre i les veus de poetes formen part de la vida quotidiana dels ciutadans. Per al 2005, el tema d‘aquest concurs és “self-portrait”, un autorretrat de Seattle.