Skip to main content
HumorPolítica

Com llaurar la terra

Per Divendres, 15 octubre, 2004Sense comentaris

Vaig a transcriure un acudit formidable que acabe de rebre per mail, una història que, per cert, els agradarà als navegants d‘indymedia:

Un vell home, àrab, musulmà, iraquià, resident a Xicago (EE.UU.) des de fa més de 40 anys, vol plantar patates en el seu jardí, però llaurar la terra és un treball molt pesat per a ell.

El seu únic fill, Ahmed, està estudiant a França.

l‘home li envia un mail al seu fill, explicant-li el problema:
“Estimat Ahmed: Em sent molt malament perquè enguany no he pogut plantar patates en el meu jardí. Sóc ja massa vell per a llaurar la terra. Si tu estigueres ací, tots els meus problemes desapareixerien. Sé que tu remouries tota la terra per mi. Ton pare, que t‘estima.”

Pocs dies després, rep un mail del seu fill:
“Benvolgut pare: Per favor, per Alà, no toques mai la terra d‘aquest jardí. Ahí és on tinc amagat allò. t‘estima, el teu fill Ahmed.”

A les 4 de la matinada següent apareixen la policia local, agents del FBI, de la CIA, els S.W.A.T, els Rangers, els Marines, Steven Seagal, Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, mercenaris d‘èlit i representants del Pentàgon, que remouen tota la terra del jardí buscant materials per a construir bombes, àntrax, armes de destrucció massiva… No troben res i se‘n van.

El mateix dia, l‘home rep un altre mail del seu fill:
“Benvolgut pare: Segurament la terra ja estarà preparada per a plantar les patates. Si tens més feina a fer, envia‘m un altre mail. t‘estima, Ahmed.”