Skip to main content
Literatura

«Festes literàries» de Gandia

Per Dilluns, 4 octubre, 2004febrer 8th, 2007Sense comentaris

gandia

Maria Josep Escrivà em comunica per correu electrònic que aquest dimecres 6 d‘octubre comencen les «Festes Literàries 2004» que organitza l‘ajuntament de Gandia (la Safor), que inclouen el lliurament dels guardons «Ausiàs March» de Poesia i el «Joanot Martorell» de novel·la. Enguany s‘han programat tres taules rodones molt interessants al voltant de la generació literària dels setanta, amb la participació de Jesús Huguet, Francesc Calafat, Josep Piera (taula sobre «30 anys de Carn Fresca»; Maria Antònia Oliver, Marta Pessarrodona, Carme Riera, Antònia Cabanilles, Vinyet Panyella i Teresa Pasqual (taula sobre «Les escriptores dels 70»); Miquel de Palol, Marc Granell, Biel Mesquida, Francesc Parcerisas, Gaspar Jaen i Sam Abrams (taula sobre «Els Escriptors dels 70») Si voleu més informació, podeu descarregar-vos aquest PDF.