Skip to main content
EconomiaPolítica

Lladres

Per Divendres, 11 juny, 2004abril 9th, 2007Sense comentaris

Hem pagat l‘autopista una vegada. Ara l‘estem pagant per segona vegada en cada peatge que abonem. I, ara, el tinent alcalde de Castelló, Alberto Fabra (cosí del president de la Diputació, Don Carlos) vol que en la comarca de la Plana la paguem una tercera vegada durant els mesos de juliol i agost “para liberarla del tráfico pesado“, amb el consentiment del Bloc i els dubtes del PSPV-PSOE. La pagarem una altra vegada perquè la idea és que la “liberalització” de l‘autopista (i nomès per a tràfic pesat!), en els mesos de juliol i agost, siga sufragada amb els deutes per IBI (Impost de Béns Immobles) que té l‘administració central amb els ajuntaments de Castelló, Benicàssim i Orpesa. És a dir, amb els nostres diners, o és que els 300.000 euros per IBI que formen part de la recaptació municipal no pertanyen al poble? AUMAR deu estar ja llepant-se els dits. Lladres.