Skip to main content
BlogsInternetPersonal

Nou domini

Per Dissabte, 15 maig, 2004Sense comentaris

He triat el domini .net, perquè em semblava lleig triar el domini .brut, i no tenia ganes d‘esperar-me a l‘acceptació del domini .cat; he comprovat el blog en diversos navegadors i funciona bé en tots ells, si bé recomane l‘ús del Mozilla Firefox. La navegació pel blog és molt semblant a la que hi havia abans en Bloghorn. En tot cas si teniu cap problema, si alguna cosa no es veu bé, m‘ho comuniqueu. Convé que signeu amb el vostre nom i adreça de correu (no patiu, no faig distribució d’spam); el registre us convidarà a triar una contrasenya, que garanteix la vostra identitat en els comentaris (la vostra clau evita, per exemple, la suplantació d‘identitats).

Encara falta estructurar alguna cosa, però bàsicament el blog ja funciona.