Skip to main content
Articles al Levante-EMV

La mamella

Per Dimecres, 11 febrer, 2004setembre 22nd, 2004Sense comentaris

Res com un pit, una mamella, per a distraure al personal, encara que siga molla i lletja. I això és com tot. Hi ha armes que donen la volta al món i aprofiten per a justificar guerres, i hi ha pits que també la donen, redolant com una lluna, per tal que molta gent oblide per fi les armes i les guerres, que no són gens boniques i, ai, ens fan tant i tant de mal….! l‘efebeí i la cia hauran d‘investigar ara, en profunditat, amb pèls i senyals, qui li va dir a la Janet Jackson que mullara en el supertassó el seu Pit de Distracció Massiva (PDM). Em referesc a la polèmica suscitada per la cantant durant la Superbowl americana, en la qual va exhibir la supermamella dreta davant de mil·lers d’espectadors.Ara, si cal, cridaran fins i tot al senyor Gil Grissom, el famòs investigador del C.S.I. Las Vegas, per a descobrir com collons o, millor dit, com mamelles, la germaneta del Michael Jackson es penjà del mugrò un artefacte d‘argent com el que les càmeres exhibiren amb tota mena de detalls. Molt em pense que la setmana passada, José Maria Aznar telefonà George Bush per a recordar-li que a Espanya existeixen antecedents interessants i, per tant, pits històrics que entretenen i despisten d‘una forma brutal; de fet, el presidente del gobierno li posà com a exemple l‘espectacle sensacional d’una italiana contundent com és la Sabrina, qui fa ja uns quants caps d‘any va fer el mateix en la TV1. En fi, que mentre es parla d‘açò no es parla d‘una altra cosa. O sí? Doncs sí que es parla. Perquè, mentre el puritanisme ianqui li posa el seu particular vel moral a unes mamelles, a Espanya els bisbes, per a fer-se publicitat, es van aprofitar de l’estat d’excepció contra el terrorisme domèstic; de la mateixa manera en què Aznar intenta fer-se-la quan no parla de res més que de terrorisme. I és que els terroristes tenen avui grans anunciants en la premsa diària. Sembla com si tots mamaren de la mateixa mamella.