Skip to main content
Articles al Levante-EMV

PP i fem

Per Dimecres, 19 novembre, 2003Sense comentaris

Que ningú no s’escandalitze en llegir la palabra “fem” tan a prop d’aquestes sigles. El PP és el gestor i el fem és l’objecte de la gestió. De vegades, tant el discurs polític com el periodístic és abstracte en temes tan concrets com aquest: res més concret que la merda, tot siga dit amb perdó de la taula. Per tant, en un tema tan trascendental, també tractaré jo de ser concret.
Des que, per fi, a la ciutat de Castelló es poden trobar contenidors de reciclatge, la meua persona tracta de fer-los servir un dia a la setmana, però únicament quan pot, és a dir, sempre que els contenidors no estan desbordats de bosses que s’amunteguen al seu voltant. I aixó succeix perquè o bé els camions de recollida no passen amb la freqüència contractada o bé perquè fan falta més contenidors. Pero, sobretot, aquesta situació tan repugnant com la merda, és producte de l’absoluta presa de pèl als ciutadans per part del govern del Partit Popular en l’Ajuntament de Castelló, del que ja nomès em cal pensar que es gasten els diners que tots paguem per aquest servei en assumptes del tot inconfessables.
L’any 2001, el PP s’inventà aquesta taxa quan aquesta ja estava integrada dins de l’impost de l’IBI, i l’equip de govern no va fer cas a les més de 1.500 reclamacions presentades pels castellonencs en les oficines de l’ajuntament. Però és que, a més de pagar doblement la recollida, per a l’any 2003 s’incrementà en quasi un 3% la taxa, així que enguany hem tingut que pagar quasi 60 euros… I ja està aprovat que l’any que ve en seran 63.
Senyor alcalde José Luis Gimeno: els castellonencs –i siga dit en una popular expressió– a més de putes no volem pagar el llit. Paguem entre tots més de 12 milions d’euros per aquest servei. Els ciutadans li exigim que, com a mínim, s’ens done el servei que paguem.