- Salms - https://www.porcar.net -

Liebster blog

[1]

Dos virtuosos de la prosa, que estime per la seua equanimitat i perícia, primer Xavier Aliaga, de Sota la creueta [2], i poc després Vicent Usó, de El rastre de Clarisse [3], em van voler donar el Liebster, un premi blogaire que, segons les bases, «està pensat per estimular i promocionar els llocs d’Internet que no superin els 200 seguidors però per la seva essència i contingut val la pena donar-los a conèixer a un ampli sector de la xarxa». Si no me l’hagueren donat ells, ara tindria els seus blogs a la meua llista de premiats, així que moltes gràcies a tots dos per aquest mem [4] tan gratificant que, efectivament, ara que per fi he acabat treballs imprescindibles, m’estimula –ja que darrerament no escric a Salms amb la periodicitat d’abans. No és gens fàcil escollir, però ara haig de continuar la cadena i atorgar el premi a cinc blogs entre tots els que m’estime [5]:

Viatger immòbil [6], de Carles Querol, pels poemes, reflexius i ben treballats, que ens regala gairebé a diari.

Ucronies [7], de Joan Calsapeu, per la seua visió tan intuïtiva com analítica de les realitats imminents i de l’activitat cultural al nostre país.

Espai Claudàtor [8], de Josep Lluís Abad, perquè ens ensenya amb passió, tant en la seua poesia com en el seu blog, que en la paraula ens va la vida.

Pertubatronics [9], de Jimena Worcel, per la seua singular psicoanàlisi dels incidents quotidians.

Moving poems [10], de Dave Bonta, pels videopoemes, per regalar-nos la veu de la mirada.