5 comentaris a “Retransmissió de l’atemptat del PPCV”

  1. Si emetre TV3 al País Valencià és il·legal que ilegalitzen els partits que permeten que això siga així i que legalitzen el dret dels catalanoparlants a rebre televisió en català, perque ja la rebem en castellà, anglès, francés, alemany, àrab i qualsevol altra llengua d’aquest món global.

  2. La violació del nostre dret a la lliure recepció de continguts televisius consolidats al nostre territori és problement la més evident i brutal de l’apartheid cultural i lingüístic que el Partido Popular de la CV ve imposant a una part de la societat valenciana.

    La jugada no és fosca. És antiga, descarada i perdura: si no els pots matar, mata allò que els alimenta.

  3. es un atentat contra la nostra llibertat d’expressió, tenim que manifestar les nostres queixes, clarament, i no parlar i parlar i no fer res, el poble te que demostrar que podem contra el feixisme. visca els paisos catalans lliures.

Els comentaris estan tancats.