Enviar «Compra, imbècil!» a un contacte

Enviar còpia de l’apunt titulat «Compra, imbècil!» a un contacte

* Required Field


Separate multiple entries with a comma. Maximum 2 entries.Separate multiple entries with a comma. Maximum 2 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...

4 comentaris a “Compra, imbècil!

 • 3/3/2011 at 4:45 pm
  Permalink

  Em cal un traste d’eixos fa mesos i li vaig donant voltes, i voltes, i més voltes, però em fa una mandraaaaa. Sobretot perquè tenir-lo implica anar a fer cua en alguna de les botigues de la casa, perquè m’atengui un xiquet, o una xiqueta, que de la missa no en saben la meitat. Respecte als del “jo no sóc tonto”, tenen sort que vaig cremar els bats de bèisbol aquest hivern, que sinó … (quina ràbia que fan!)

 • 3/3/2011 at 5:47 pm
  Permalink

  Jo no et vaig a enganyar, m’entusiasmen aquests artefactes, però em costa d’entendre –per comentar dues clamoroses deficiències– que l’aparell no incloga connexió USB o suport Flash. Molt bonic, sí, però molt tancat a efectes de programari i connectivitat. Tinc la sensació, tant amb aquest producte com amb l’iPhone, que Apple ho té una mica “cregut”, menyspreant l’empenta dels competidors. Ja es parla de l’iPad 3. Nyas, coca…

 • 3/3/2011 at 5:51 pm
  Permalink

  El meu parello té un trastet, que no és Mac, que li fan al·lèrgia, similar però amb moltes prestacions, se’l va comprar a l’estranger de fora. Però jo dubto entre diversos models i encara no he trobat algú que ho tingui prou clar. Algun dia m’hi hauré de posar amb calma, però ho vaig endarrerint perquè, o em gasto una pasta gansa i en compro un de lliure, o em passo deu mil hores i vaig a la casa de telefonia mòbil.

  O sigui que s’agraeix qualsevol recomanació :)

 • 3/3/2011 at 6:12 pm
  Permalink

  Bàsicament, el meu consell: jo de tu no canviaria massa temps de llegir i escriure per un aparell així, que potser té garanties, però no (sempre) les d’aquell temps. Salut!

Commentaris tancats.