Enviar «El fum prohibit» a un contacte

Enviar còpia de l’apunt titulat «El fum prohibit» a un contacte

*Obligatori


Separeu diferents entrades amb una coma. Dues com a màxim.Separeu diferents entrades amb una coma. Dues com a màxim.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...

2 comentaris a “El fum prohibit”

  1. Només una cosa m’està posicionant cada vegada més a favor de la ditxosa llei: els escarafalls dels fumadors intentant fer valdre la SEVA llibertat, sense adonar-se que la seva va en contra de la meva.

    I, entretant, amb aquesta bubota, que ens equipara en alguns casos als Neanderthal, només cal veure la premsa, ningú no piula sobre la pujada de tarifes de l’energia, etc.

    M’hagués agradat tant que els fumadors haguessin dit: “bé, normal, ja se sap, a tot Europa és així, i ara anem per una altra cosa senyor Govern, parlem de números?”, per exemple.

  2. Sent haver coincidit aquest dia amb l’agenda íntima de governs i mitjans, tot i que només en l’aspra superfície del temeta. Fa un parell de dies en vaig cantar un de pardalet de niu : potser caldrà tornar al foc, i no tan sols com a font de subministrament energètic. En general, em pense que als fumadors se’ls en fot tant els números com al propi Govern. Perquè, al capdavall, sembla que l’important no són els números sinó els mercats (o propietaris dels números) i, esclar, cal ser europeus en tot, tret dels salaris. És a dir, més europeus que els europeus i més xinesos que els xinesos.

Els comentaris estan tancats.