Enviar «L'espectacle (II)» a un contacte

Enviar còpia de l’apunt titulat «L'espectacle (II)» a un contacte

* Required Field


Separate multiple entries with a comma. Maximum 2 entries.Separate multiple entries with a comma. Maximum 2 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...

3 comentaris a “L’espectacle (II)

 • 12/3/2010 at 2:59 pm
  Permalink

  “Quan et penses que saps una cosa, t’has de preguntar si és això el que volen que sàpigues” una frase genial. Ara, que amb el robinhoodwikiliks tota l’esquerra més xiripitiflàutica està xalant amb allò de: “ho veieu com són de dolents els americans?”, a mi cada dia em fa més mandra saber res del que passa al món. Vaja que procuraré aïllar-me uns dies de tant d’espectacle. Crec que uns dies contemplant la pluja m’aniran bé. Bon aqüeducte, en tot cas.

 • 12/3/2010 at 3:52 pm
  Permalink

  Això és. Fa dies que contemple aquestes presumptes esquerranies dels de Prisa. La portada amb fons gris que s’han inventat per a l’ocasió exhibeix tots els dies coses que no m’interessen gens ni mica, i haig de tirar-me en paracaigudes directament a cercar la vinyeta d’El Roto. No sé si són conscients de l’interès molt relatiu d’aquest espectacle del “destape”. Vedetisme informatiu per a desviar l’atenció d’uns altres conflictes? Segurament. Com tu, també buscaré unes illes. Bones vacances. ;-)

 • 12/4/2010 at 1:20 pm
  Permalink

  Hola Josep! Gràcies pel teu comentari, al principi creia que eres el meu pare, perquè ell també es diu així! :-) Avui en dia és molt difícil saber si el que ens conten els mitjans de comunicació és veritat o no. Ara, amb les filtracions de Wikileaks, encara és més evident que som només unes marionetes que altres mouen. I com tú dius, el món és un espectacle. Encara així, pense que és important que seguim sent autocrítics i mai perdem la il.lusió per un món millor. Bon dia de dissabte!

Commentaris tancats.