Enviar «Muralles del paradís» a un contacte

Enviar còpia de l’apunt titulat «Muralles del paradís» a un contacte

* Required Field


Separate multiple entries with a comma. Maximum 2 entries.Separate multiple entries with a comma. Maximum 2 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...

7 comentaris a “Muralles del paradís

 • 10/26/2010 at 4:24 pm
  Permalink

  I la roda seguirà girant, i pagaràs tu, i pagaré jo, però els rics són rics i no paguen mai.

 • 10/26/2010 at 7:13 pm
  Permalink

  És clar, els rics, que no paguen, són rics perquè no són pobres i els pobres, que paguen, són pobres perquè no són rics. Baixem un altre esglaó, si et sembla: els rics sempre han estat un exemple per als pobres (ens agrade o no l’exemple). Caldria, doncs, difondre aquest exemple, “car has de ser exemplar en tot” i, en conseqüència, que al final no pague ni Déu. Això, o bé que Hisenda faça la seua faena, és a dir, dur-los a presó si no paguen. Utòpic fins ara, és un altre exemple, no?

  (per cert, quina porqueria d’utopies tenim avui dia…)

 • 10/26/2010 at 7:16 pm
  Permalink

  si, de fet les nostres utopies s’han “belenestebitzat”, i això que n’hi ha que fan com els rics, de no pagar Hisenda, més dels que no pas ens imaginem. I sobretot d’aquells pobres, que els més ideologitzats abracen amb fervor, que fa massa anys que faig el que faig com per no veure la veritat. Al final, qui paga sempre són els mateixos: els assalariats de classe mitjana.

 • 10/26/2010 at 7:28 pm
  Permalink

  Ai, sort que has forçat el verb i no has escrit sencer nom i cognom. Només esborre comentaris si apareixen insults o eixe nom. I tot i així no cregues que no hem fa mal als ulls això que has escrit entre cometes… Transigiré aquesta vegada.

 • 10/26/2010 at 7:52 pm
  Permalink

  ara mateix em sembla un adjectiu perfectament adequat als temps que corren, nodrint-nos com ens nodrim d’imatges. gràcies per la transigència :)

 • 10/27/2010 at 10:53 am
  Permalink

  D’acord amb Clídice, Josep: les coses pel seu nom i cognoms. Si et preocupa que el nom de la pardala aparega als buscadors de google i porte a la teua web és un compte, però vaja… El personatge ajuda a explicar moltes coses.

  I el post molt bo, però això ja no és una novetat en el teu magnífic bloc.

 • 10/27/2010 at 1:15 pm
  Permalink

  Cert, més amunt apareix tres vegades la paraula “robada” i ves a saber quin esquer fabricaran els motors de cerca… Salut, Xavier.

Commentaris tancats.