Skip to main content
EconomiaPolítica

Si plou i fa sol

Per Dimecres, 5 maig, 2010octubre 3rd, 20145 Comments

Al meu poble diuen que qui és desgraciat amb els collons entropessa. Segurament, ZP voldria no ser desgraciat, o ser-ho menys, però d’absoluta bogeria i descrèdit només s’esquita, com a subjecte actiu o passiu –distinció insignificant a efectes pràctics–, qui prefereix seguir entropessant en volta d’arromangar-se i suprimir els obstacles. Els rumors borsaris, per més que el presidente del Gobierno s’indigne dramàticament, com si s’autoindultara, són realment acollonants quan afecten una economia tràgica com la nostra (com la grega) i, pitjor encara –i aquesta és la veritable primícia ibèrica, d’abast psicològic– quan demostren el poder de fotre bascollades a un govern, l’espanyol, que (com el grec) procrastina constantment els deures (com els grecs), esperant, esperant, esperant (com els grecs) la resurrecció que mai no arriba; esperant que la tempesta s’acabe capejant gràcies i només a l’eixida del sol (com els grecs), o per intervenció divina, ço és, el FMI. Política econòmica, doncs, basada en l’oratge i Déu, una economia de vora séquia, com la del meu avi. Avui, però, si plou i fa sol, el món roda sol? Ah!, ho oblidava… Però Espanya no és Grècia!

Escoltar
«Le métèque», de George Moustaki

Refranys
Via Vent d Cabylia veig que Víctor Pàmies està preparant un llistat de refranys. Ja li he passat els meus. Animeu-vos.

5 Comments