Enviar «El govern del Partido S.O. Español abarateix l'acomiadament» a un contacte

Enviar còpia de l’apunt titulat «El govern del Partido S.O. Español abarateix l'acomiadament» a un contacte

* Required Field


Separate multiple entries with a comma. Maximum 2 entries.Separate multiple entries with a comma. Maximum 2 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...

4 comentaris a “El govern del Partido S.O. Español abarateix l’acomiadament”

  1. Doncs sí: abaratir el cost de l’acomiadament du implícita la consideració que un mateix treball avui val més, i l’endemà de la reforma, menys. Pervers i absurd, certament.

  2. Em té astorada com tenen la santíssima barra de dir que aquesta mesura donarà el resultat d’obrir el mercat del treball. L’únic que aconsegueix és que una munió d’empresaris que amb la baixada de beneficis s’estaven rumiant això de tancar per causa del personal, ara ho faran més a la brava. Això i que cada vegada el treballador sigui més considerat com una escombraria. Gràcies senyors socialistes. Socialistes? Mare meva! I el pitjor és que encara els treballadors seguirant votant-los! :( (bé, també voten al PP, o sigui que jo ja no entenc res)

  3. La Patronal catalana ha plaudit aquestes mesures. Aquests del psoE volen ensorrar-nos a tots! Per què no acaben amb els contractes multimilionaris i blindats de tants i tants directius? Són uns miserables i uns covards!

  4. Hola Rosabel, pervers ho és, però absurd no ho crec. Saben el que porten entre mans. Al document no hi ha innocència ni en l’ús dels adjectius: «una movilidad laboral más sana». Com si fórem espermatozoides…

    No t’astores, Clidice, pels pijos, que tenen pare: Felipe González aprovà l’any 94 una reforma laboral per Real Decret. Les excuses aleshores eren el foment dels contractes amb un mínim salari per als joves, l’augment de la mobilitat geogràfica i la tisorada d’algunes prestacions per desocupació. Tat que et sona d’alguna cosa?!

    Hola Albert. Això que reclames seria un altre canvi de model que no està en el programa del pijipisme.

Els comentaris estan tancats.