Enviar «Avui sense l'Avui i demà...» a un contacte

Enviar còpia de l’apunt titulat «Avui sense l'Avui i demà...» a un contacte

* Required Field


Separate multiple entries with a comma. Maximum 2 entries.Separate multiple entries with a comma. Maximum 2 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...

4 comentaris a “Avui sense l’Avui i demà…

 • 1/26/2010 at 3:27 pm
  Permalink

  Patim, Josep, del mateix mal, però a Barcelona, llevat de comptades i lloables excepcions, no se’n volen adonar.
  Tanmateix, si no espavilen, d’aquí uns quants anys el patiran també amb igual intensitat: però els farà més mal, perquè no hi estan tan acostumats, a n’aquest dolor, a n’aquesta ràbia continguda.
  Una llàstima, tot plegat.
  Salut

 • 1/26/2010 at 6:27 pm
  Permalink

  Molts pensen que no és “cosa seva”, no sense arguments. Però al capdavall, tens raó, el fet empíric és que el cercle s’estreny. Salut, Llorenç.

 • 1/26/2010 at 11:09 pm
  Permalink

  Un amic valencià, fa anys, quan manava Maragall, va comentar al respecte que li recordava molt Joan Lerma. Terrible.
  Per cert: des del meu poble fa anys que es veu Canal 9. Jo i els de la meua quinta vam apendre moltes coses, fa anys, amb “Nit d’erotisme”!!! I bé, de vegades he trobat a faltar que, quan es demanava que TV3 es veiés al País Valencià, no es plantegés un quid pro quo… però amb Punt 2 (el de fa uns anys, vull dir, quan feien cicles de Bresson, etc.)

 • 1/27/2010 at 8:20 am
  Permalink

  És aixó. Bona metàfora, l’eròtica. Si el periòdic Avui haguera programat una “nit d’erotisme” prou atractiva per a valencians i illencs, potser ara no se n’estarien penedint. Per un altre costat, és clar que no existeix reciprocitat en les ones perquè no hi ha voluntat política d’acord. Però en aquest tema, cal anar més ençà abans d’anar més enllà, és a dir, a les legalitats adaptables a interessos feixistes: ¿com pot tindre qualsevol governant de torn la legalitat a ous per a suprimir d’una destralada la llibertat dels ciutadans de rebre continguts consolidats en un determinat territori? Perquè no parlem d’una televisió acabada d’incorporar, sinó amb anys i anys de recepció del senyal a les nostres cases. Per més legalismes que hi haja, a mi em sembla absolutament immoral, ací i a Veneçuela. Salut, Jesús!

Commentaris tancats.