Enviar «ZP al carrer, ja» a un contacte

Enviar còpia de l’apunt titulat «ZP al carrer, ja» a un contacte

* Required Field


Separate multiple entries with a comma. Maximum 2 entries.Separate multiple entries with a comma. Maximum 2 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...

2 comentaris a “ZP al carrer, ja

 • 1/9/2010 at 2:27 pm
  Permalink

  És ridícul i patètic el que estan fent. Encara no s’han asabentat que justament l’existència d’Internet afavoreix el que s’hi exposa. Si és per enllaços, tota la gent que tenim blogs estem exposant que ens el tanquin. És un atac duríssim contra la llibertat d’expressió intolerable.

 • 1/9/2010 at 4:07 pm
  Permalink

  El meu blog per als alumnes es basa en l’enllaç. La web 2.0 es basa en l’enllaç.

  Està clar el que pretenen. Tenen una visisó de la cultura totalment mercantilista i no fan res, absolutament res per posar-la a l’abast de la gent. Són uns mediocres perillosos del tot.

  Jo sé que, tot i tantes carències que tenim, veuré els meus alumnes amb un portàtil al davant, amb un material multimèdia que els pares hauran de comprar a alguna editorial, com fins ara passa amb els llibres de text. Perquè de la mateixa manera que ara qualsevol professor té TOTS ELS PROBLEMES DEL MÓN, en dissenyar un curs lectiu prescindint dels llibres de text, en el futur immediat els nostres alumnes no podran escoltar un poema d’Estellés recitat per ell mateix, cosa que amb l’Internet sí que poden i això és una meravella.

  En el cas del català, i sobretot al País Valencià, això encara és MÉS GREU, perquè Interenet és pràcticament L’ÚNIC MITJÀ que tenim per poder accedir a música, premsa, revistes, audiovisual… en valencià.

  Et sents insignificant i totes les iniciatives en les quals poses tota la força, la feina i la il·lusió s’amaren de frustració i d’impotència.

Commentaris tancats.