Enviar «Ladran, Sancho» a un contacte

Enviar còpia de l’apunt titulat «Ladran, Sancho» a un contacte

* Required Field


Separate multiple entries with a comma. Maximum 2 entries.Separate multiple entries with a comma. Maximum 2 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...

4 comentaris a “Ladran, Sancho

 • 12/14/2009 at 11:42 am
  Permalink

  No deixa de ser un intent de desmoralitzar perquè, en realitat, els fa més por que goig. Encara quedem molts per votar d’aquí a l’abril. Al final de tot, podrem dir que hem fet una manifestació i podrem dir, exactament, quin número de manifestants hi érem.

 • 12/14/2009 at 2:21 pm
  Permalink

  Serà el que vulgueu, però sincerament m’esperava prou més. Sembla que encara s’està molt lluny d’un resultat positiu en un referèndum per la independència. Fa poc, quan el sondeig de la UOC publicat a l’Avui, hi havia molta gent que començava a creure-s’ho de veres i pense que estos resultats refreden molt les expectatives (tenint en compte que els llocs on s’han fet les consultes són dels més proclius a l’independentisme). Però bé, millor saber-ho que no saber-ho…

 • 12/14/2009 at 7:54 pm
  Permalink

  Hola Clídice, més que desmoralitzar el que pretenen és ignorar el conflicte, suprimir-lo emmudint o emmordassant i és així com el conflicte creix, i no a favor dels qui disparen amb silenciador. Esperem que, finalment, no siguen els mateixos coordinadors els que ho empastren. El llindar del qual parle al post encara no té ni estoreta i alguns ja demanen la foto finish.

 • 12/14/2009 at 8:04 pm
  Permalink

  És això Vicent, potser caldria agafar mides de les distàncies i de les corbates. Un referèndum el 25 d’abril ho veig una mica precipitat, sobretot si s’ha de tornar a fer en les mateixes condicions. I n’hi ha d’ell que reclama, no sense raons, més rigor demogràfic, democràtic i politològic.

Commentaris tancats.