Enviar «Voltors» a un contacte

Enviar còpia de l’apunt titulat «Voltors» a un contacte

* Required Field


Separate multiple entries with a comma. Maximum 2 entries.Separate multiple entries with a comma. Maximum 2 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...

3 comentaris a “Voltors

 • 8/29/2009 at 4:26 pm
  Permalink

  Jo vull que dimitisca i que l’obliguen a passejar-se nuetet i a cavall per les ciutats de les arts i de les ciències i de les “tonteries”. Ah, i que es tape la nuesa amb el cabell que li queda, com una heroina de l’època de ma mare.

  Serà possible?

 • 8/29/2009 at 5:58 pm
  Permalink

  Rosa, és temptador, sens dubte, però si em concediren un desig jo simplement demanaria que la justícia funcionara. I crec que és més fàcil que acabe passejant-se nuetet i a cavall que açò que jo demane. Ara bé, posats a imaginar, jo triaria el circuit de Fórmula 1: descalç, nuet, al sol d’agost, l’asfalt roent, i penó en mà, 10 voltes per cada milió d’euros espoliat a la societat valenciana. O, tal com les empreses gurtelianes ho han cobrat, de tres mil en tres mil euros, i que pegue més voltes. Ah, i retransmès en viu per la RTVV…, així per fi superaria l’endeutament.

 • 8/30/2009 at 10:45 am
  Permalink

  I és que els hòmens sempre exagereu! Però si afegeixes a la fantasia a Costa i a Fabra, canvie la meua per la teua.

  I per cert, la justícia no és una qüestió de fe, sinó de mecanismes que han de funcionar, de control democràtic, i de temps…per això me n’he passat al sector de la venjança. Això sí a través de la paraula, que té la força que necessite.

Commentaris tancats.