Enviar «Voltors» a un contacte

Enviar còpia de l’apunt titulat «Voltors» a un contacte

*Obligatori


Separeu diferents entrades amb una coma. Dues com a màxim.Separeu diferents entrades amb una coma. Dues com a màxim.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...

3 comentaris a “Voltors”

  1. Jo vull que dimitisca i que l’obliguen a passejar-se nuetet i a cavall per les ciutats de les arts i de les ciències i de les “tonteries”. Ah, i que es tape la nuesa amb el cabell que li queda, com una heroina de l’època de ma mare.

    Serà possible?

  2. Rosa, és temptador, sens dubte, però si em concediren un desig jo simplement demanaria que la justícia funcionara. I crec que és més fàcil que acabe passejant-se nuetet i a cavall que açò que jo demane. Ara bé, posats a imaginar, jo triaria el circuit de Fórmula 1: descalç, nuet, al sol d’agost, l’asfalt roent, i penó en mà, 10 voltes per cada milió d’euros espoliat a la societat valenciana. O, tal com les empreses gurtelianes ho han cobrat, de tres mil en tres mil euros, i que pegue més voltes. Ah, i retransmès en viu per la RTVV…, així per fi superaria l’endeutament.

  3. I és que els hòmens sempre exagereu! Però si afegeixes a la fantasia a Costa i a Fabra, canvie la meua per la teua.

    I per cert, la justícia no és una qüestió de fe, sinó de mecanismes que han de funcionar, de control democràtic, i de temps…per això me n’he passat al sector de la venjança. Això sí a través de la paraula, que té la força que necessite.

Els comentaris estan tancats.