- Salms - https://www.porcar.net -

«Els estius», nou poemari i en Internet

els estius [1]

Els estius és un llibre de poemes que, predicant amb l’exemple [2], he volgut publicar a Internet. Les raons s’expliquen en la nota introductòria del poemari. És un PDF interactiu que podeu descarregar ací [1] o bé fent clic sobre la portada del llibre. El podeu llegir en la pantalla de l’ordinador, en un ebook [3] o imprimir-lo en paper. També podeu triar la versió online [4] d’ISSU per a fer-ne una ullada ràpida (compte, aquesta no és tan interactiva ni tan llegible com la versió de descàrrega).

Com treballe en una impremta i tinc algunes ferramentes, estic preparant una edició limitada en paper, que anirà numerada, signada i dedicada a les primeres cent persones que me’l demanen. Fetitxistes? Ací hi podeu fer l’encàrrec [5].

El poemari, d’Edicions DosPuntZero, es troba sota la llicència Creative Commons [6] amb les condicions de reconeixement, no comercial i sense obres derivades, amb validesa legal dins el marc jurídic de l’estat. Per cert, si no teniu Adobe Reader, o teniu una versió vella, el podeu descarregar ací [7].

En parlen [8] Notícia Vilaweb [9] Video [10]