Enviar «Rajoy i l'escalada del totalitarisme» a un contacte

Enviar còpia de l’apunt titulat «Rajoy i l'escalada del totalitarisme» a un contacte

* Required Field


Separate multiple entries with a comma. Maximum 2 entries.Separate multiple entries with a comma. Maximum 2 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...

6 comentaris a “Rajoy i l’escalada del totalitarisme

 • 9/8/2012 at 12:35 pm
  Permalink

  A mi també se’m va encendre el llum d’alerta en llegir la notícia però no vaig saber desxifrar-ne el perquè.
  Gràcies, Josep!

 • 9/9/2012 at 12:49 pm
  Permalink

  La meua amiga de 50 anys, a qui expulsaren-acomiadaren d’un treball de més de 25 anys, que ella mateixa havia construït, és una de les obligades per l’Estat. M’has llegit els sentiments.

 • 9/12/2012 at 9:32 am
  Permalink

  La perversió que ens governen fills, néts i besnéts de rics “de tota la vida”, és aquesta: no es poden posar al lloc dels qui passen dificultats, excepte que els qui les passen siguen rics com ells, clar. I els qui promocionen en càrrecs al govern, -ja siga per influències, intrigues o preparació-, i provenen de classes més humils, sovint es desclassen i es mimetitzen amb els privilegiats. De manera que no podem esperar cap altra orientació en les seues polítiques. Fóra bo en aquests dies rellegir “L’ordre del discurs”, encara que servira tan sols per a esfereïr-se més encara.

 • 9/20/2012 at 7:41 pm
  Permalink

  No només és un atac feixista sinó que és una absurditat populista que només aprofita una situació d’emergència d’aquest estiu que no treu cap a res. Si m’envien aturats a netejar boscos cremats els tornaré, perquè jo faig cas dels experts en regeneració i gestió de boscos, no de polítics que diuen burrades de bar.

  Montserrat M. Vilardosa i Tomàs
  Regidora de Medi Ambient i Participació Ciutadana
  Ajuntament d’Esparreguera

 • 9/21/2012 at 8:44 am
  Permalink

  Ho celebre, Montserrat. Però què faran els regidors de Medi Ambient de pobles governats pel PP? Els aturats, esclaus, i els boscos, en perill. Cal no perdre de vista una altra cosa: en un moment d’absoluta desesperació, què pot arribar a fer un aturat de llarga durada que ha estat obligat, pressionat, coaccionat, forçat a netejar un bosc? Intente no pensar-ho.

 • 9/21/2012 at 9:33 am
  Permalink

  No ho sé, la veritat se’m fa molt difícil imaginar que hi hagi gent tan imbècil com per fer-ho malbé tot, però ja sabem que la imbecilitat és infinita, i d’això n’estem més segurs que no de la infinitud de l’univers.

Commentaris tancats.