- Salms - http://www.porcar.net -

Clec clec clec

Hi ha la pols que el vent agrana i que el mundial de futbol, estoreta ecumènica, tapa [1]. Fa bonys i tossalets, és clar, però la tapa. És el cas de la destitució [2] de l’economista de capçalera de ZP, feta pública, curiosament, el dissabte passat, quan l’equip del presidente torejava agònicament el quarts de final. Regat i al BOE, així no en parlaran (tant). Aquest dimecres, però, veurem si Merkel aconsegueix clavar un altre golàs [3] i de nou aconsegueix espolsar l’estoreta [4] que ens ha d’encegar definitivament.

[5]

Hi ha els ossos que el vent no agrana. Escurats [6] els vagons, els túnels, les vies, les balises, la caixa negra, les comissions de no investigació i algunes rotatives, alguns no s’expliquen com, quatre anys després de la matança al metro, els ossos dels cadàvers encara facen clec clec entre la ferralla. La memòria té això [7], que és més difícil de netejar que un bassal de sang. «Somos mierda para Camps», va dir Carmen [8]. Hom diria que el seu exabrupte és doblement exacte. Als trages [9] no s’han trobat taques marrons, però quan un maniquí rota podem endevinar la dieta. I parlant de rotar, celebre que en l’agenda de les rotatives [10] valencianes el 3 de juliol [11] no fóra exclusivament una data futbolística, tot i que per a certs periodistes només hi havia tristesa [12], flors i ulleres de sol. Ho escriuen avorrits, com qui va tots els anys a un soterrament que no s’acaba mai.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here [13]. You also need to have JavaScript enabled in your browser.


«Bones» [14], de Radiohead [15]