«D’interès humà»

Després de l’hecatombe, és rellevant la nacionalitat d’un bomber que fa la seua feina? «El rescate español da la vuelta al mundo», titula El País en portada web. Que els bombers portuguesos o els cubans no n’han rescatat, de xiquets? Ubi bene, ibi patria. Perquè sembla, i foteu-me un calbot si vaig errat, que l’important no és el xiquet salvat sinó l’espanyol que el salva. I el diari que ven la història, és clar.


«Mi patria en mis zapatos», d’El Último de la Fila

2 comentaris a “«D’interès humà»

  • 1/16/2010 at 4:54 pm
    Permalink

    Fins i tot d’una desgràcia d’aquesta magnitud en pretenen der “pàtria”. Sumat a un cert sensacionalisme, queda un tot llardós. Em sembla una pràctica totalment contrària al que hauria de ser el bon periodisme.

  • 1/17/2010 at 5:25 pm
    Permalink

    és el tipus de periodisme que mana, absolutament caspós i al servei de les idees de qui paga.

Commentaris tancats.