Castellonencs dissecats

Una més. No escapem del formol. Els castellonencs pagarem un milió d’euros al cosí de la dona de l’alcalde de Castelló després d’haver-li estat adjudicada l’organització d’exposicions d’animals dissecats. Aquests cadàvers, i em referisc als animals irracionals, quedaran després en propietat de l’Ajuntament. Ací no actua mai la Fiscalia anticorrupció. Després de desencolomar Santa Coloma de Gramenet podrien aterrar per ací a prop, abans que nosaltres mateixos, els castellonencs, siguem dissecats a mans d’aquest alcalde taxidermista i venuts per quatre xavos al National Geographic. Carpe noctem.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.


«Sad dissection», dels Hitchcock Hamsters