Escopiré als nous Audi Q3

Clar i ras: gràcies a unes negociacions d’UGT, que alguns han qualificat d’atrevides (?), els treballadors de Seat han decidit abaixar-se el sou uns anys perquè els directius de la marca, que no se l’abaixen, puguen comprar-se el nou model d’Audi Q3 que s’hauran de pencar els treballadors de Seat. Per si fora poc, Eric Schmitt, president de Seat, un home que es preocupa molt pels seus treballadors, ha demanat diners públics per a fabricar-lo. I els rebrà, clar que sí. Collons, això sí que són polítiques socials atrevides! Senyors governants, us dedique una bonica cançoneta:

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.


El congreso de los ratones, de La polla records